Guldvarperne

Prøv vores nye spilleautomat i dag.

Jackpot: 125.487 kr.

Diamond Express

Tag med grundgraverne til Det Vilde Vesten, hvor jagten er gået ind på den nyeste guldgrube – diamanter. Spræng dig vej gennem minen, og find de største diamanter.

Jackpot: 106.060 kr.

Inspector

Saml spor, fang tyve og vind stort i denne spillemaskine med ægte detektiv stemning. Er du klar til at hjælpe Inspector Clueless med at bure skurkene inde?

Jackpot: 193.419 kr.

Privatdetektiverne

Prøv vores nye spilleautomat i dag.

Jackpot: 109.556 kr.

Mafiaen

Kan du score kassen som familiens nye medlem? Smuglergods, usikre gader og fyldte lommer venter.

Jackpot: 156.457 kr.

Safari

En rejse gennem jungler og savanner kan føre til uventede rigdomme og vilde oplevelser. Kan du spotte de sjældneste dyr og finde frem til de skjulte skatte?

Jackpot: 110.747 kr.

Deep Blue

I Deep Blue er der ikke langt mellem de smukke maritime oplevelser og kontante gevinster, når skattejagten fører dig ned under de syv verdenshave.

Jackpot: 117.611 kr.

Fire Fighters

De tapre brandfolk er på pletten og klar til at slukke brande, redde katte og hjælpe dig med at hive en jackpot hjem! Kan en hurtig udrykning med stor gevinst mon redde dagen? Spil med og se!

Jackpot: 116.277 kr.

Gold Rush

Året er 1849. Som en vaskeægte guldgraver kan du nu tage med og jagte lykken i Californiens ørken. Bliver det dig, der finder guldet?

Jackpot: 115.750 kr.

Det Tropiske Paradis

Prøv vores nye spilleautomat i dag.

Jackpot: 111.620 kr.

Olympens Guder

Er du Olympens nye hersker? Tag med Zeus, Poseidon og Hades på en guddommelig rejse i kampen om de olympiske jackpots. God fornøjelse!

Jackpot: 181.924 kr.

Den Store Bazar

Prøv vores nye spilleautomat i dag.

Jackpot: 112.078 kr.

Seksløberen

Prøv vores nye spilleautomat i dag.

Jackpot: 100.270 kr.

Dybet

Prøv vores nye spilleautomat i dag.

Jackpot: 125.959 kr.

Den Magiske Jungle

Kom i kontakt med junglens magiske ånd og oplev den vilde Power Mode hvor alle kreditgevinster fordobles!

Jackpot: 162.311 kr.

Golden Pyramid

Kan du finde faraos skatkammer og undgå mumiens forbandelse? Juveler og guld venter på en heldig skattejæger. Hieroglyfferne fortæller om store rigdomme.

Jackpot: 181.108 kr.

Gem Quest

Støv hakken og hjelmen af og gør klar til åbningen af en helt ny mine. Fantastiske rigdomme venter dernede!

Jackpot: 130.064 kr.

Auction Day

Støv de gamle flyttekasser af og se hvilke gemte skatte, du kan finde på loftet. Måske får du hammerslag med den store jackpot til følge?

Jackpot: 174.764 kr.

Byggepladsen

Jackpot: 309.492 kr.

Troldmandens Værksted

Mærk magien! Prøv vores nye spilleautomat i dag.

Jackpot: 176.071 kr.

Farm Empire

Det populære Farm Empire har nu fået sin helt egen hyggelige spilleautomat med heste, grise, køer og jackpots!

Jackpot: 156.710 kr.

Lykkens Tempel

Måske får du Lykkehjulet og vinder op til 5 gange din gevinst tilbage.

Jackpot: 144.516 kr.

Doktor Dims

Prøv vores nye spilleautomat i dag.

Jackpot: 230.156 kr.

Haunted House

Det rasler af kæder og dyb latter overdøver lyden af klingende mønt i det fjerne. Tør du udfordre det hjemsøgte palæ i jagten på guldet?

Jackpot: 90.628 kr.

Ruby Express

Minegangene er fyldte med ædelstene og store gevinster. Er du klar til et nyt stort mineeventyr?

Jackpot: 100.719 kr.

Dragejægeren

Der er store belønninger til den, der tør gribe sit sværd og forsvare slottet mod den frygtindgydende drage!

Jackpot: 162.179 kr.

Heidi Hunt

Der er skjulte skatte og store gevinster i vente, når turen går igennem tætte jungler, brusende floder og glemte templer.

Jackpot: 149.551 kr.

Pirate Tales

Så er det tid til at sætte sejl og jagte rigdomme i selskab med de frygtløse pirater! Er du en landkrabbe eller tør du gå planken ud som en ægte søulk? Guldet venter forude!

Jackpot: 64.188 kr.

Mystery Hotel

Ikke alle gæsterne har rent mel i posen. Hjælp med at opklare mysteriet og vind masser af gevinster eller måske den store jackpot. Er du klar til at tjekke ind?

Jackpot: 208.835 kr.

Jewel Heist

Der er nervepirrende eventyr i nattemørket i vente, når den adrætte juveltyv Julie tager dig med på rov i juvelbutikken. Mørket er en piges bedste ven.. næst efter diamanter, måske.. Kan du slippe afsted med den helt store gevinst?

Jackpot: 148.464 kr.

Lucky Dice

Her finder du alle de gamle kendinge; kirsebær, barrer og lucky sevens, kombineret med terninger og jetoner i ren casinoindpakning. Der er nostalgi, spænding og store gevinster i denne moderne udgave af den helt klassiske spilleautomat!

Jackpot: 68.195 kr.

Le Chef

Er byens bedste tomatsuppe, den muntre servering og de lækre dufte fra køkkenet nok til imponere anmelderen? Der er stjerner - og gevinster - på højkant, når Le Chef trækker arbejdstøjet på og kokkererer. Velbekomme!

Jackpot: 50.987 kr.

Space Gems Extreme

Tag på ekstreme, galaktiske eventyr med Space Gems Extreme og vind større gevinster end nogensinde før. Der er sorte huller og supernovaer at udforske i jagten på mælkevejens vildeste gevinster; det bliver Extreme!

Jackpot: 329.551 kr.

Den Søde Tand

Er du lækkersulten? Prøv vores nye spil i dag.

Jackpot: 156.673 kr.

Railroad Express

Stig ombord på jernhesten og tag med ud over prærien på jagt efter vestens rigdomme. Der er fuld damp på kedlen, når ekspressen fløjter klar til afgang og vejen til jackpotten ligger forude.

Jackpot: 66.084 kr.

Bank Walt

Gør din indsats og gør dig parat til at springe hele banken. Med Bank Walt kan du gøre det helt store kup – og slippe af sted med bankrøveri.

Jackpot: 61.421 kr.

Space Gems

Tag på galaktisk eventyr med Space Gems og saml krystaller, udforsk sorte huller og vind mælkevejens største gevinster.

Jackpot: 56.192 kr.

Fish Tank

Det bobler med spænding, fiskefoder og sjove bonusspil i verdens hyggeligste akvarie.

Jackpot: 187.832 kr.

Dark King: Forbidden Riches

Twin Spin™ Megaways™

Rage of the Seas

Butterfly Staxx 2

Fruit Shop

Blood Suckers 2

Starburst

Fang juveler på stribe og gå efter jackpotten i den luksuriøse Starburst automat.

Koi Princess

Steam Tower

Tag på et dampdrevet supereventyr i det 19. århundrede. Victoriatidens største eventyr findes lige her. Start dampkedlen, støv tophatten af og gør klar til en oplevelse.

Jumanji

Bliv konge af junglen med Jumanji! Baseret på filmen fra 1995, men med et twist; istedet for vilde dyr, er det måske store præmier, du vækker til live?

Turn Your Fortune

Kan du knække koden? Der er en formue på spil.. Saml nøgler og arbejd dig op ad den kryptiske cylinder mod den store præmie!

Golden Grimoire

Lad magien føre dig bort... til en verden af gevinster Den store bog er fyldt med magi og besværgelser, kan du finde en, der kan gøre dig rig?

Strolling Staxx: Cubic Fruits

Frugt, masser af frugt ..og gevinster! Der skal spinnes og respinnes i dette frugtfyldte spil, med alt fra firkantede meloner til kolossale frugter

Guns n Roses

Velkommen i Junglen, er du klar til sjov og spil? Spil med på Guns N Roses automaten og gå efter de store gevinster på vej mod Himlens Dør. Kan din luftguitar følge med valserne?

Motörhead

It's time to play the game, med det legendariske band Motörhead! Vi anbefaler, at du spiller med højttalerne skruet helt op, når du rocker hårdt mod gevinsterne her.

Dazzle Me

Spil med og bliv forblændet i denne spændende og assymetriske spillemaskine. Med et unikt layout og en nytænkende indgangsvinkel til spillemaskine oplevelsen er Dazzle Me et friskt pust. Hver valse har 3-5 rækker og alle fører til det endelige mål; den store gevinst. Spil med og lad dig rive med.

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Bring eventyret til live og jagt magiske gevinster med Rødhætte. Tag på en magiske rejse igennem skoven og mød smukke feer undervejs! Kan du finde undgå ulvens fælder og komme frem til bedstemors hus og den store gevinst?

Finn and the Swirly Spin

Er det irske held på din side? Tag med den irske dværg, Finn, på en fantastik rejse til Smaragdøen. Måske er der guld for enden af regnbuen?

Jungle Spirit: Call of the Wild

Er du klar til at følge jungletrommernes kalden? Naturens flotte farver og lyde bringes til live i denne vilde automat. Slip jungledyret løs og gå efter guldet!

Piggy Riches

Vil du være rig som en konge? Piggy Riches er en sjov og spændende spilleautomat med fokus på rige svin - hold tungen lige i munden og se om du kan lure dem kunsten af.

Asgardian Stones

Der er voldsomme magiske kræfter på spil i denne guddommelige spilleautomat. Nordisk mytologi og magisk mysticisme gennemsyrer en verden fyldt med magi og store rigdomme. Bliver du rig med gudernes hjælp?

Wild Wild West

Det bliver vildere end vildt, når det store togrøveri skal gennemføres. Tag med de 4 andre banditter på et rigtigt western-eventyr, hvor du må holde seksløberen klar, for at sikre din del af byttet.

Hotline

Tag tilbage til 80'erne i bedste Miami stil. Der er fuld knald på neon og nostalgi, når der skal jagtes forbrydere, juveler og jackpots i denne hotte spilleautomat.

Scruffy Duck

Er du til rappe spil og flotte gevinster? I denne moderniserede fortælling om den grimme ælling, kan du vinde den store gevinst og flyve fra reden med luft under vingerne!

Fairytale Legends: Mirror Mirror

Lille spejl på væggen der, hvem vinder stort på spillet her? Tag på en magisk rejse i dette eventyrlige spil, fyldt med gevinster. Hele 7 features venter (en for hver dværg) i Snehvides magiske verden.

Candy Kingdom

Tag med til Candy Kingdom og spil på den sødeste automat på nettet! Jagten på det søde liv starter her.

Jackpot: 75.997 kr.

Sunny Farm

Har du nogensinde hørt, at man kan lave muld om til guld? Det kan du med spilleautomaten Sunny Farm. Her skinner solen altid, så dine grøntsager har de bedste forudsætninger for at vokse sig store, stærke og indbydende. Finde dine grønne fingre frem og gå på jagt efter de lækreste grøntsager i drivhuset – samler du den rigtige kombination til markedet, så vinder du store gevinster til gengæld. At være god ved naturen betaler sig. Med Sunny Farm har det aldrig været med bogstaveligt. Her står de solbeskinnede marker i fuldt flot, græsset er grønt, og du er klar til at hive de store præmier med hjem i hjemmet.

Jackpot: 36.306 kr.

Speed Baccarat

Få den fulde, autentiske Baccarat oplevelse med vores søde live-dealers. Spil med i dette klassiske kortspil og se om du kan vinde stort på James Bonds oprindelige yndslingsspil.

Blackjack

Det klassiske casino kortspil, som alle kan lære at spille og vinde. Udfordr dealeren og gå efter de store gevinster, når kortene deales.

American Roulette

Roulette på den 'rigtige' måde. Make your bets! Vores live-dealers styrer hjulet og sørger for at alle får lavet deres indsatser. Satser du alt på rød? Det er ægte Casino stemning.

Sideshow

Kom og se verdens stærkeste mand og den modige kanonkonge! Lad spåkonen læse din fremtid og prøv lykken, når gardinerne trækkes til side i Sideshow.

Jackpot: 128.565 kr.

The Vikings

Tag med nordens vildeste vikinger på plyndringstogt og hiv jackpotten hjem i langskibet! Bekæmp søuhyrer og opfyld dine vikingers vildeste gyldne drømme.

Jackpot: 161.869 kr.

Casino Hold'em

Her er det spilleren mod casinoet. Er du dealernes ny skræk? Er du en pokerhaj eller bare heldig?

Jack Beanstalk

Følg eventyret og sats på at vinde! Jack and the Beanstalk fortæller den klassiske historie om en dreng på hans søgen efter rigdom. Nu kan du hjælpe Jack og selv søge efter skattene i kæmpernes land.

Reel Rush

Der er farver og fart over feltet i denne spillemaskine. Spil det farverige og hæsblæsende Reel Rush og jagt den store gevinst. Der sker hele tiden noget i dette actionfyldte spil, med hele 3125 måder at vinde på!

EggOMatic

Kun en kylling tør ikke prøve denne sjove automat.

Gonzo's Quest

Den spanske eventyrer Gonzo er på jagt efter Eldorado, den sagnomspundne by af guld. Hjælp ham med at ramme de rigtige kombinationer af Azteker-symboler og se om du kan få del i de gyldne skatte!

Twin Spin

Twin Spin kombinerer den klassiske Las Vegas følelse med den nyeste spillemaskine teknologi. Hvert spin starter med to identistiske tvillingehjul som kan udvide sig til trillinge-, firlinge- og femlinge-hjul. Denne unikke synkronisering af valserne gør maskine til et helt særligt bekendtskab med hele 243 veje til gevinster!

Wild Water

Rejs tilbage til '60erne og '70erne og få den ægte surfer-oplevelse med Wild Water. Surferfyre og strandbabes er klar til at vise deres evner på bølgerne, når du satser på strandens vildeste valser. Surf's Up!

American Roulette

En casino oplevelse i verdensklasse. Her får du oplevelsen fra de amerikanske casinoer lige ind i stuen. Spil om de store gevinster på bedste Las Vegas maner.

Space Wars

Scor store gevinster i kampen om rumkrystallen. Slut dig til kampen om galaktisk kontrol i Space Wars, hvor fem rumvæsenracer kæmper om kontrollen over en kraftfuld krystal. Der er aktion og spænding i hvert eneste spin.

French Roulette

Den originale casino oplevelse fra de store casinoer på den fransk riviera. Den franske roulette er den mest overskuelige af rouletterne. Make your bets, monsieur et madame.

European Roulette

Det klassiske roulette spil, som de fleste kender. Her er der ægte casino stemning ved hvert eneste spin. Gør dine indsatser og lad hjulet spinne.

Flowers

Scor gevinster med ren flower power! De er ikke de smukkeste blomster i buketten, men deres flower power kan føre dig til nogle kraftfulde kombinationer, med store gevinster til følge! Flowers er et blomstrende bekendtskab.

Lights

I Lights bliver du inviteret med i en Feng Shui have med japanske lamper, hvor der ikke er langt til en zenlignende tilstand. Med mindre man da lige vinder stort og adrenalinet ødelægger den fred og ro spillet ellers giver.

Secret of the Stones

Rejs tilbage i tiden og prøve at løse druidernes hemmeligheder. Hvilke store gevinster gemmer den mystiske stencirkel mon på?

Go bananas

Gå bananas med de vildeste abestreger! Der er masser af frække aber, glitrende juveler og flotte gevinster i Go Bananas - prøv det nu!

Spinata Grande

Hola Amigo! Er du klar til mexicansk fiesta? Der er masser af chancer for en festligere dag med Spinata Grandes farverige pinataer fyldt med konfetti og gevinster.

Neon Staxx

Denne spillemaskine er ren retro, masser af cool vibes og funky gevinster og det sejeste synthesizer lydspor.

Hook's Heroes

Ohøj Manne! Tag på togt med Kaptajn Klo og hans frygtløse pirater! I Hook's Heroes kan du jagten caribiens største skatte sammen med pirater, havfruer og feer. Sæt sejl og spil med!

Football: Champions Cup

Så skal der spilles fodbold på valserne! Vælg dit hold og spil med i Free Spins turneringen, scor mål og scor kassen til publikums jubel!

Theme Park: Tickets of Fortune

Indløs billetten og oplev forlystelsesparkens spænding og sus! Vilde forlystelser, sjov og spænding og masser af gevinster er klar i parkens mange bonusspil!

Aloha! Cluster Pays

Der er ægte Hawaii-stemning når glade Tiki-masker og tropisk musik ruller derudaf i Aloha! Cluster Pays. Aloha! er en spilleautomat med godt humør og masser af Free Spins, Symbolmatching og gevinstchancer.

Blackjack

Klassisk Blackjack med ægte casino stemning. De søde live-dealers styrer spillet for op til 7 spillere ved samme bord. Hvor tæt på 21 kan du komme?

Dansk Roulette

Roulette på den 'rigtige' måde. Make your bets! Vores live-dealers styrer hjulet og sørger for at alle får lavet deres indsatser. Satser du alt på rød? Det er ægte Casino stemning.

Roulette

Roulette på den 'rigtige' måde. Make your bets! Vores live-dealers styrer hjulet og sørger for at alle får lavet deres indsatser. Satser du alt på rød? Det er ægte Casino stemning.

Casino Hold'em

Poker som du kender det. Her er pokerfjæs ikke nødvendigt. Har du en heldig hånd? Er du vild med Poker? Det her er varianten som alle kender fra de rigtige casinoer.

Caribbean Stud Poker

Her kan du spille den eksklusive poker variant med de søde live-dealers. Caribbean Stud Poker er hurtigt, adrenalinfyldt poker-action fra første hånd er givet. Der er payouts helt op til 1000-til-1!

Baccarat

Få den fulde, autentiske Baccarat oplevelse med vores søde live-dealers. Spil med i dette klassiske kortspil og se om du kan vinde stort på James Bonds oprindelige yndslingsspil.

French Roulette Gold

Roulette på den 'rigtige' måde. Make your bets! Vores live-dealers styrer hjulet og sørger for at alle får lavet deres indsatser. Satser du alt på rød? Det er ægte Casino stemning.